Τον Σεπτέμβριο του 2020 ήρθε η στιγμή να αποσαφηνίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε όλες εκείνες τις όψεις της ζωής μας, όπου νοιώθουμε να μας συνθλίβουν τα βάρη ή οι απαιτήσεις των άλλων. Λόγω της «παρατεταμένης παραμονής» της πανδημίας, το επίπεδο άγχους στον πλανήτη έχει αυξηθεί και πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να εγκλιματιστούν στο «ριάλιτι σόου καραντίνας» που κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε του χρόνου. Χάλια!

 

στην αρνητική του πολικότητα (θα καταπιαστούμε με  τη θετική αργότερα) ο αριθμός 9 ενσαρκώνει θέματα οργής, καταστροφής και εκδίκησης. Ένας από τους τομείς όπου θα το δούμε να εντείνονται όλα αυτά, είναι στην πολιτική αρένα. Αν νομίζετε ότι έχετε δει ασχήμιες στο παρελθόν, ετοιμαστείτε, γιατί κάποιοι άνθρωποι πρόκειται να γίνουν απολύτως  αδίστακτοί στην επικοινωνία τους.  Στον δικό σας κόσμο, μην αφήσετε τον εαυτό σας να τυφλωθεί από επιθετικές συμπεριφορές, καθώς πολλοί θα βιώνουν κύματα θυμού που θα δυσκολεύονται να ελέγξουν. Είναι όλα μέρος της «απελευθερωτικής επίδρασης» του Σεπτεμβρίου και ό,τι έχει καταπιεστεί συναισθηματικά για μήνες ή και χρόνια, τώρα θα έρθει στην επιφάνεια.

Ο αριθμός 9 είναι το Στοιχείο Φωτιά και διασταυρώνεται ενεργειακά με το Στοιχείο του Αιθέρα, που είναι το Λεπτοφυές Σώμα. Αυτό θα επηρεάσει τα καιρικά φαινόμενα και θα υπάρξει αύξηση της θερμότητας στον πλανήτη, πράγμα που θα ενισχύσει φαινόμενα όπως πυρκαγιές, τυφώνες και πιθανή ηφαιστειακή έκρηξη τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Θυμηθείτε, το ακούσατε πρώτοι εδώ.

Ξέρω ότι όλα αυτά μπορεί να ακούγονται κάπως ζοφερά, όμως πραγματικά σας υποσχέθηκα και μια θετική πλευρά.
Ο αριθμός 9 στη θετική του πολικότητα είναι η συμπαντική αγάπη, η ψυχικές ικανότητες, ο καθαρισμός του κάρμα και η πνευματική θεραπεία. Στην πραγματικότητα, έχουμε στη διάθεσή μας πολλές καλές ενέργειες για να εργαστούμε αυτόν τον μήνα και θα σας πω πώς να τις χρησιμοποιήσετε.

Πολλοί από εμάς που παραμείναμε κλεισμένοι στο σπίτι, νιώσαμε την συναισθηματική στασιμότητα να παρεισφρύει στην αύρα του χώρου μας. Αυτά τα αρνητικά συναισθήματα μπορούν πραγματικά να «φωλιάσουν» στο σπίτι σας, ανάλογα με το πού τείνετε να βυθίζεστε: στη λύπη, στο άγχος, στη θλίψη κ.λπ.

Ευτυχώς, έχω την τελευταία έκδοση του Σαμάνικου Εγχειριδίου, οπότε ας χρησιμοποιήσουμε αμέσως, προς όφελός σας, το Στοιχείο της Φωτιάς! Τα μαγικά συστατικά σας περιλαμβάνουν: άλατα Epsom, αλκοόλ για εντριβές 91% και ιδανικά ένα μικρό μεταλλικό μπολ. Πάρτε μια χούφτα άλατα Epsom και τοποθετήστε τα στο μπολ. Στη συνέχεια, προσθέστε μια ή δύο κουταλιές της σούπας από το αλκοόλ.

Σταθείτε σε απόσταση ίση με το μήκος του χεριού σας, ανάψτε ένα σπίρτο και βάλτε το στα άλατα Epsom που έχουν εμποτιστεί από το αλκοόλ. Μπορεί η φωτιά να φουντώσει, οπότε προσέξτε! Στη συνέχεια, τοποθετήστε το μπολ πάνω σε ένα βιβλίο ή τετράγωνο κομμάτι ξύλου και κρατήστε το καθώς αρχίζετε να περπατάτε πάνω-κάτω στο χώρο σας. Μπορείτε να ακούτε ή να ψάλλετε ένα μάντρα, καθώς μεταφέρετε το μπολ με τα φλεγόμενα άλατα. Κινηθείτε κατά μήκος των τοίχων, περάστε το πάνω από τον καναπέ και τις καρέκλες σας. Σταδιακά, θα παρατηρήσετε πότε πρέπει να αναπληρώσετε το αλκοόλ για να κρατήσετε τη φλόγα ζωντανή.

Η φωτιά είναι πολύ καθαριστική, τίποτα δεν μπορεί να της αντισταθεί. Αυτό το τελετουργικό θα βοηθήσει στον καθαρισμό του σπιτιού σας, από δωμάτιο σε δωμάτιο. Τώρα, ως υποσημείωση σε αυτό, σας παρακαλώ βάλτε το μπολ στο νεροχύτη της κουζίνας όταν τελειώσετε! Η φλόγα μπορεί να είναι ζωντανή για λίγο ακόμα κι ας φαίνεται ότι έχει σβήσει. Θυμηθείτε, σας προειδοποίησα.

Επιπλέον, στη θετική πολικότητα, ο αριθμός 9 του Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεύει τα θέματα ολοκλήρωσης, αυτο-κυριαρχίας, διαίσθησης, βελτίωσης και πνευματικής ακεραιότητας που προσελκύει νέες ευκαιρίες. Τώρα είναι η στιγμή που εξετάζουμε τις σχέσεις μας και αποφασίζουμε τι μπορεί να μείνει και τι πρέπει να φύγει. Τα καλά νέα είναι ότι έρχεται στις 17 του μήνα μια εισροή κοσμικής ενέργειας, που θα σας ωθήσει να προχωρήσετε. Θα το αποκαλούσα «αφυπνιστικό ξεκαθάρισμα». Έχει τη δύναμη να φωτίσει τα σημεία όπου σαμποτάρετε τον εαυτό σας  και να σας επιτρέψει να απελευθερωθείτε. Κι αυτά είναι πραγματικά καλά νέα.

Αν θέλετε να δώσετε μεγάλη ώθηση στην προσωπική σας πρόοδο, εδώ είναι ένα από τα καλύτερα μάντρας γι’ αυτή τη δουλειά. Το μάντρα Adi Shakti έχει τη δύναμη να ενεργοποιεί τη δημιουργικότητα του Σύμπαντος και να συγχρονίζει τη ροή της ψυχής σας σε νέες ευκαιρίες. Αυτός είναι ο τρόπος για να ξεφύγουμε από την όποια αίσθηση «κολλήματος». Αυτός ο σύνδεσμος προσφέρει  μια ιδιαίτερα όμορφη έκδοση του μάντρα σε στυλ «κάλεσμα και απάντηση». Διαλέξτε είτε τη μία, είτε την άλλη πλευρά και ψάλλετε. Εάν το κάνετε αυτό 31 λεπτά κάθε μέρα, τότε δεν μπορούν να συσσωρευτούν αρνητικές ενέργειες στον χώρο που ζείτε.

Πρέπει να αναπτύξουμε το εσωτερικό μας σύστημα καθοδήγησης για να μην χάσουμε το δρόμο μας εν μέσω του χάους. Ό,τι δεν λειτουργεί πλέον για την ανθρωπότητα διαλύεται και αυτό δημιουργεί άγχος σε πολλούς ανθρώπους. Ας ρίξουμε μια ματιά στο ζωικό βασίλειο για μερικές πληροφορίες.

Οι κουκουβάγιες έχουν απίστευτη νυχτερινή όραση, καθώς και την ευελιξία να στρέφουν το κεφάλι τους 270 μοίρες. Επιπλέον, έχουν ένα μυστικό πλεονέκτημα το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Τα αυτιά τους είναι τοποθετημένα ασύμμετρα στις πλευρές του κεφαλιού τους, με το ένα αυτί πολύ ψηλότερα από το άλλο. Αυτή η άνιση τοποθέτηση επιτρέπει στην κουκουβάγια να εντοπίσει το χρονικό κενό μεταξύ του ακούσματος ενός ήχου στο ένα αυτί και του ακούσματος του ήχου στο άλλο. Ο χρόνος μεταξύ της εγγραφής του ήχου στα δύο αυτιά είναι χιλιοστά του δευτερολέπτου. Κοιτάζοντας το τοπίο, η κουκουβάγια  γυρίζει το κεφάλι σιγά-σιγά έως ότου ο ήχος φτάσει σε ένα σημείο ισορροπίας μεταξύ των δύο αυτιών. Τώρα η κουκουβάγια ξέρει ακριβώς πού υπάρχει φίλος ή εχθρός και πώς να προχωρήσει.

Πρέπει να αναπτύξουμε μέσα μας αυτό το επίπεδο αισθητηριακής συνείδησης για να πλοηγηθούμε  σ’ αυτούς τους καιρούς με επιτυχία. Η ικανότητα να «διαβάζετε» την συχνότητα του ήχου και της σκέψης σε έναν άλλο άνθρωπο είναι μέρος της προστατευτικής ψυχής σας. Τότε θα ξέρετε σε ποιο βαθμό να αλληλεπιδράσετε με κάποιον, ή και καθόλου. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο, ενέργεια και δάκρυα.

Οι επόμενοι 3 μήνες στον πλανήτη Γη είναι ασυνήθιστοι και αυτό δεν χρειάζεται να είναι τρομακτικό. Η επίγνωσή σας, την οποία θα συντηρείτε και θα ενδυναμώνετε με την πνευματική σας πρακτική, θα εγγυηθεί την ασφαλή σας διέλευση από αυτόν τον μοναδικό χρόνο και χώρο.
Όπως λέει ο Σούφι μυστικιστής Ρούμι:

“Υψώστε τον λόγο, όχι τη φωνή σας.
Η βροχή μεγαλώνει τα λουλούδια, όχι ο κεραυνός. “

 

Της Nam Hari
Μετάφραση: Seva Simran K. από www.3ho.org
Επιμέλεια: Jasmukhand K.

Πηγή: kundaliniyoganet.gr

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας