Χάρης Παπαδόπουλος | Αλλαγή τώρα!

0
1610

Πόσες άραγε φορές έχουμε πει ότι θα θέλαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στη ζωή μας, αλλά εκείνα εξακολουθούσαν να παραμένουν τα ίδια;

Είχα αρχίσει, λοιπόν, να συμβιβάζομαι κι εγώ με την ιδέα ότι η ουσιαστική αλλαγή είναι κάτι που οι περισσότεροι ευχόμαστε, αλλά δεν είναι τόσο απλό να πραγματοποιήσουμε.
Πόσο χαίρομαι όμως που δεν είναι έτσι!

 

Και αυτή δεν είναι πλέον μια αβάσιμη ιδέα, αλλά μια άποψη που σχημάτισα μετά από μια απογευματινή μου επίσκεψη στο γραφείο του Slimmer, στο Περιστέρι.

Εκεί, όπου είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με ανθρώπους που μου εκμυστηρεύτηκαν τα απτά, θετικά αποτελέσματα που ήδη απολάμβαναν στη ζωή τους, εφαρμόζοντας τις τεχνικές που είχαν μάθει στα σεμινάρια αυτογνωσίας που διοργανώνει ο Χάρης Παπαδόπουλος.

Αμέσως μετά είχα μια κουβέντα και με τον ίδιο τον Χάρη, που εμφανώς ευχαριστημένος με όλες αυτές τις ευχάριστες αλλαγές στις ζωές τόσων ανθρώπων, μου μίλησε για το νέο εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο που ετοιμάζει και για το οποίο έχει ήδη εκδηλωθεί πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Πριν από οτιδήποτε άλλο θα ήθελα να μείνω σε αυτό το κλίμα ενθουσιασμού, που διαπίστωσα ότι επικρατεί στο γραφείο του Slimmer. Φαντάζομαι πως θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για σένα, να σου λέει κάποιος ότι κατάφερε να έχει κάποια συγκεκριμένα, θετικά αποτελέσματα στη ζωή του και να γνωρίζεις πως εσύ συντέλεσες σε αυτό.

Πίστεψέ με, κάθε φορά που γίνομαι δέκτης των επιτευγμάτων που καταφέρνει το κάθε μέλος του γραφείου μας στη ζωή του, νιώθω πάντα την ίδια, αμείωτη χαρά, παρά τα 22 χρόνια που έχουν περάσει και τις τόσες διαφορετικές ιστορίες που έχω ακούσει. Γιατί είναι τόσο όμορφο να βλέπεις τη ζωή ενός ανθρώπου που έχεις γνωρίσει, να αλλάζει προς το καλύτερο και να ανθίζει.

Ποιο είναι, λοιπόν, το μυστικό αυτής της επιτυχίας;

Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές επιτυχίας. Υπάρχει μόνο μια μέθοδος με σπουδαία, πρακτικά αποτελέσματα που διαπιστώνει ο κάθε άνθρωπος στη δική του ζωή.
Και η μέθοδος αυτή είναι η “καθαρόαιμη” αυτογνωσία της σχολής Τσόπρα, που εφαρμόζουμε στο γραφείο του Slimmer.

Τι εννοώ με τον χαρακτηρισμό “καθαρόαιμη”; Πρόκειται για τη γνήσια, βιωματική μέθοδο αυτογνωσίας που μας απελευθερώνει από τις αυτοματοποιημένες περιοριστικές συμπεριφορές μας και με τις κατάλληλες τεχνικές που ακολουθούμε, αποκτάμε μια νέα στάση ζωής, τη στάση του ανθρώπου που επιτέλους αισθάνεται ότι μπορεί να κατακτά ό,τι επιθυμεί.

Είναι πολύ σπουδαίο να μπορεί κάποιος να αλλάζει εκείνα που δεν επιθυμεί να υπάρχουν στη ζωή του και να πετυχαίνει όσα θέλει.

Θα σου πω ένα από τα πράγματα που έχει χαραχτεί στο μυαλό μου, από τη διδασκαλία του Τσόπρα. Τί σημαίνει “αλλάζω”;

Σύμφωνα λοιπόν με τον καθηγητή Ντίπακ Τσόπρα, “αλλάζω” σημαίνει ότι δεν επιθυμώ πλέον να επαναλαμβάνω τον εγωϊκό μου εαυτό με τον ίδιο τρόπο.
Για σκέψου το λίγο αυτό.

Και να σου πω και κάτι άλλο; Το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε τον κόσμο γύρω μας είναι να βελτιώσουμε πρώτα τον εαυτό μας, μέσω του μοναδικού αποτελεσματικού τρόπου που υπάρχει, της “καθαρόαιμης” αυτογνωσίας.

Εννοείς πως υπάρχει μια διασύνδεση του εαυτού μας με τον κόσμο που μας περιβάλλει.

Φυσικά! Και ξέρεις, σε τελική ανάλυση γιατί αρκετές φορές συναντάμε τόση δυσαρμονία γύρω μας; Επειδή τότε αυτό εκπέμπει ο ίδιος μας ο εαυτός!!! ή για την ακρίβεια, το σκιερό μέρος του εαυτού μας που αποτελείται από τοξικές συνήθειες, συναισθήματα και σκέψεις, που μας κρατούν κάτω, σε χαμηλή δόνηση και μακριά από την υψηλή δόνηση που μπορεί και μας προσφέρει την πληρότητα.

Και σου το λέω καθαρά: Υπάρχει τρόπος για αλλαγή πορείας από τη χαμηλή προς την υψηλή ενέργεια και αυτός ο τρόπος είναι οι τεχνικές της σχολής Τσόπρα που εφαρμόζουμε στα σεμινάριά μας.

Επομένως λες πως όλοι μπορούμε να παρέμβουμε στη ζωή μας και να την αλλάξουμε προς το καλύτερο…

Βέβαια!Ας συνειδητοποιήσουμε ότι τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να αλλάξουμε! Γιατί οτιδήποτε βιώσουμε τα επόμενα 2-3 χρόνια θα έχει σίγουρα επηρεαστεί από όσα θα αρχίσουμε να κάνουμε από σήμερα.

Ας έχουμε όλοι κατά νου πως οι σκέψεις και οι πράξεις τού σήμερα δημιουργούν τα αποτελέσματα τού αύριο. Επομένως, αυτά που κάνουμε από τώρα είναι τα σημαντικά!

Και επειδή πολλοί άνθρωποι είναι προσκολλημένοι σε κάποια γεγονότα από το παρελθόν, ας καταλάβουμε ότι τα γεγονότα του παρελθόντος δεν αλλάζουν. Ότι έγινε, έγινε… Προχωράμε μπροστά!

Μισό λεπτό… Θα μου επιτρέψεις στο σημείο αυτό να σου πω ότι εγώ ο ίδιος συνάντησα απόψε εδώ κάποια μέλη του γραφείου σου που μου εκμυστηρεύτηκαν -και μάλιστα με ενθουσιασμό- πως κατάφεραν να αλλάξουν ακόμα και κάποια πράγματα από το παρελθόν τους.

Σε ευχαριστώ πολύ για αυτή την παρέμβαση, γιατί μου δίνεις την ευκαιρία να πω κάτι πολύ σημαντικό, που χρειάζεται να καταλάβουμε όλοι. Ναι, είναι αλήθεια! Ακόμα και το παρελθόν μας μπορεί να αλλάξει με την Κβαντομηχανική! Και θα σου εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ. Εφαρμόζοντας τις κατάλληλες τεχνικές αυτογνωσίας της σχολής Τσόπρα μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που θυμόμαστε για παρελθόν!

Να ξέρεις ότι ο εγκέφαλος μας αντιδρά πάντοτε σε αυτό που του δίνουμε ως τροφή για σκέψη και όχι σε αυτό που είχε συμβεί ή συμβαίνει.

Για παράδειγμα: από μια περίοδο της ζωής μας που μας είχε αφήσει πικρία, μπορούμε -με την κατάλληλη τεχνική Τσόπρα- να κάνουμε συνεχώς εστίαση σε κάτι πραγματικά υπέροχο που αληθινά συνέβη εκείνη τη συγκεκριμένη περίοδο. Έτσι μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε το παρελθόν μας, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο έχουμε μάθει να το θυμόμαστε.

Και αφού μπορούμε να παρέμβουμε ακόμα και στο παρελθόν μας, σκέψου πόση μεγάλη δύναμη παρέμβασης έχουμε στο απόλυτο παρόν.

Η αλλαγή λοιπόν είναι στη δική μας ευχέρεια. Και η αλλαγή χρειάζεται να γίνει άμεσα. Τώρα! Γιατί η ζωή είναι πραγματικά πολύτιμη και δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να την ξοδεύουμε με αρνητικές σκέψεις, καταπιεστικά συναισθήματα και απωθημένα.

Χρειάζεται να αλλάξουμε πορεία, τώρα αμέσως. Και μπορούμε να το κάνουμε όλοι.
Αυτό είναι άλλωστε και το περιεχόμενο του νέου σεμιναρίου “Αλλαγή τώρα!” πάνω στο οποίο εργάζομαι και θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο στο γραφείο του Slimmer.

Πρόκειται για ένα πραγματικά συγκλονιστικό σεμινάριο, που μακάρι να μπορούσαν να το παρακολουθήσουν όσο περισσότεροι άνθρωποι μπορούν, και γι’ αυτό χαίρομαι πολύ που ήδη υπάρχει τόση μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι τόσο μεγάλο, ώστε αποφάσισα να διοργανώσω το συγκεκριμένο σεμινάριο σε τρεις ημερομηνίες.
Το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαρτίου, το απόγευμα της Δευτέρας 9 Μαρτίου και το απόγευμα της Κυριακής 15 Μαρτίου.

Πληροφορίες: Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα σεμινάρια που διοργανώνει ο Χάρης Παπαδόπουλος στο γραφείο του Slimmer στο Περιστέρι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Ζωή Παπαδοπούλου στο τηλέφωνο 6944144117.

Όποιος επιθυμεί, άλλωστε, μπορεί να στείλει αίτημα φιλίας στην προσωπική σελίδα του Χάρη Παπαδόπουλου στο Facebook στη διεύθυνση: Slimmer Harry Papas.

Σε ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία!

Και εγώ σε ευχαριστώ.

Συνέντευξη του Γιάννη Μανάλη,
Δημοσιογράφου, Συγγραφέα

 

Ας ακούσουμε και την Βίκυ Χατζηβασιλείου, τι λέει για τα σεμινάρια του Χάρη Παπαδόπουλου

 

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:
Αναλυτικά στοιχεία: Slimmer – Χάρης Παπαδόπουλος
Site: http://www.slimmer.gr
E-mail: charilaospapadopoulos@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/slimmer.slimmer

 

Δείτε τις επόμενες εκδηλώσεις του Χάρη Παπαδόπουλου

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας