Χάρης Παπαδόπουλος | Καιρός να γίνει κυρίαρχη η Αφθονία στη ζωή μας!

0
839

Με το που ανακοινώθηκε ότι φέτος το καλοκαίρι (15-18 Ιουλίου) θα γίνει στον Πόρο το θρυλικό σεμινάριο “Αφθονία-Πλούτος” του πανεπιστημίου Chopra, όλες οι θέσεις κλείστηκαν μέσα σε λίγες ώρες!

Έτσι λοιπόν το ίδιο σεμινάριο θα επαναληφθεί εκ νέου από τις 19 έως τις 22 Ιουλίου.

 

Η φήμη του θρυλικού σεμιναρίου “Αφθονία-Πλούτος” επιβεβαιώθηκε πριν καν αυτό αρχίσει στον Πόρο. Περίμενες κάτι τέτοιο;

Είναι αναμενόμενο να συμβεί αφού στο συγκεκριμένο σεμινάριο ασχολούμαστε με κορυφαία ζητήματα όπως είναι η αφθονία, ο πλούτος, τα δώρα …γενικότερα το να λαμβάνουμε.

Δηλαδή το να επιτρέπουμε, με το δονητικό σημείο έλξης μας, να λαμβάνουμε.

Και όταν μιλώ για αφθονία, εννοώ αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Αφθονία σε υγεία, χρήματα, θετικά συναισθήματα, υλικά αποκτήματα,  επιτυχημένες σχέσεις (φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές)…

Δηλαδή να γίνει κυρίαρχη η αφθονία στη ζωή μας.

Να ζούμε με αφθονία!

Χάρης Παπαδόπουλος καλώς ήλθατε στην αφθονία

Μπορεί πράγματι να γίνει κάτι τέτοιο;

Φυσικά και μπορεί!

Γι’ αυτό άλλωστε και είναι τόσο σπουδαίο το σεμινάριο “Αφθονία-Πλούτος” που θα γίνει στον Πόρο.

Επειδή εκεί θα δώσουμε όλες τις εκπληκτικές βιωματικές τεχνικές από το πανεπιστήμιο Chopra στην Καλιφόρνια, ώστε να αλλάξουμε συνειδητότητα.

Θα σου πω τώρα ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά.

Οταν είμαστε στο σπίτι μας, γενικότερα όταν είμαστε σε οικείους σε εμάς χώρους επαναλαμβάνουμε διαρκώς τον εαυτό μας και γι’ αυτό παίρνουμε συνεχώς τα ίδια αποτελέσματα στη ζωή μας.

Χρειάζεται όμως κάποιες φορές να σπάμε τη συνήθεια να είμαστε ο εαυτός μας.

Κάτι τέτοιο θα γίνει λοιπόν στον Πόρο, όπου κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα απορροφήσουμε την αίσθηση της αφθονίας και του πλούτου.

Έτσι αλλάζουμε συνειδητότητα.

Χάρης Παπαδόπουλος καλώς ήλθατε στην αφθονία

Από που προέρχεται η πραγματική αφθονία;

Μα από τη δική μας αλλαγή συνειδητότητας!

Για να σου αποδείξω μάλιστα πόσο πολύ σημαντικό είναι αυτό θα σου πω μια αληθινή ιστορία που άκουσα στο πανεπιστήμιο Chopra.

Μια πολύ ευκατάστατη κυρία στη Νέα Υόρκη θεωρούσε πως εάν οι οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες της είχαν περισσότερα χρήματα, τα προβλήματά τους αυτόματα θα λύνονταν.

Όταν έφυγε λοιπόν από τη ζωή ο σύζυγός της, αποφάσισε να δωρίσει στη μνήμη του από 100.000 δολάρια σε δέκα οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

Τα χρήματα αυτά όμως τελικά έφεραν πολύ περιοριστικά αποτελέσματα στις ζωές τους αφού τα ξόδεψαν αλόγιστα σε τζόγο, ποτά, ουσίες, όπλα…

Υπήρξαν ενδοοικογενειακές συγκρούσεις, κάποιοι χώρισαν, σημειώθηκε ακόμη και κάποια δολοφονία.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι οι άνθρωποι δεν χρειάζονται μόνο κάποια περισσότερα χρήματα για να κάνουν όμορφη τη ζωή τους, αλλά υψηλής δόνησης συνειδητότητα.

Μόνο έτσι μπορούν να αξιοποιούν τα πάντα, επομένως και τα όποια χρήματα διαθέτουν, με δημιουργικό και ωφέλιμο γι’ αυτούς τρόπο.

Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που θα φανούν χρήσιμες σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο;

Βέβαια! Το σεμινάριο “Αφθονία-Πλούτος” θα διεξαχθεί από τις 15-18 Ιουλίου και θα επαναληφθεί από τις 19-22 Ιουλίου σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στον Πόρο.

Ο λόγος που το αναφέρω αυτό είναι για να επισημάνω, ότι κανονικά η τιμή συμμετοχής σε ένα σεμινάριο αυτού του επιπέδου με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές είναι 1100 ευρώ ανά άτομο.

Εμείς όμως, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη μας τις ιδιαίτερες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού αλλά και τις οικονομικές παραμέτρους της, έχουμε διαμορφώσει το κόστος συμμετοχής στην πραγματικά εκπληκτική τιμή των 550 ευρώ ανά άτομο.

Για όσους όμως δηλώσουν συμμετοχή έως και την Τετάρτη 30 Ιουνίου η τιμή γίνεται 450 ευρώ ανά άτομο.

Σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται η παρακολούθηση του σεμιναρίου, διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα προς τη θάλασσα και πρωινό ενώ συμπεριλαμβάνεται και ΦΠΑ 23%.

Για κάποιον επίσης που θα ήθελε να έχει μονόκλινο δωμάτιο, η επιβάρυνση είναι μόλις 30 ευρώ ανά βραδιά.

Θέλω ακόμη να τονίσω ότι, όπως και την περασμένη χρονιά έτσι και το φετινό καλοκαίρι, θα εφαρμοστούν πλήρως όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Θα μας πεις δυο λόγια και για το πρόγραμμα του σεμιναρίου;

Το σεμινάριο διαρκεί 4 ημέρες και είναι με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένο ώστε να έχει κάποιος την ευχέρεια να απολαύσει και τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Το μεσημέρι της πρώτης μέρας φτάνουμε στο ξενοδοχείο και τακτοποιούμαστε στα δωμάτια.

Το υπόλοιπο μεσημέρι είναι ελεύθερο και μπορεί κάποιος να το αξιοποιήσει κολυμπώντας στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας του σεμιναρίου ξεκινά στις 18.00 και διαρκεί έως τις 21.30.

Τη δεύτερη και την τρίτη μέρα το πρόγραμμα του σεμιναρίου ξεκινά στις 10.00 και διαρκεί έως τις 13.30 και συνεχίζεται από τις 18.00 έως τις 21.30.

Θέλω επίσης να αναφέρω πως το βράδυ της τρίτης μέρας θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η εκπληκτική υπαίθρια βιωματική άσκηση “Γάμος (Ένωση) με τον πλούτο”.

Την τέταρτη μέρα το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 10.00 και θα ολοκληρωθεί στις 12.30.

Έμαθα πάντως και για κάποια έκπληξη που επιφυλάσσεις σε όσους συμμετάσχουν στο σεμινάριο από 19-22 Ιουλίου.
Ποιά είναι ακριβώς αυτή η έκπληξη;

Η έκπληξη είναι η συμμετοχή της αγαπημένης μας δημοσιογράφου Βίκυς Χατζηβασιλείου, η οποία μέσα σε λίγες ώρες θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά ευζωίας και επιτυχίας που κατέκτησε μέσα από την 30ετή εμπειρία της.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο σεμινάριο “Αφθονία-Πλούτος” που διοργανώνει ο Χάρης Παπαδόπουλος στον Πόρο,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Ζωή Παπαδοπούλου στο τηλέφωνο 6944144117.

Όποιος επιθυμεί, άλλωστε, μπορεί να στείλει αίτημα φιλίας στην προσωπική σελίδα του Χάρη Παπαδόπουλου στο Facebook στη διεύθυνση: Slimmer Harry Papas καθώς και να επικοινωνήσει μαζί του μέσω instagram στη διεύθυνση: Slimmer_Harrypapas

 

Ευχαριστώ πολύ για τη συζήτηση που είχαμε.

Και εγώ ευχαριστώ.

Συνέντευξη του Γιάννη Μανάλη,
Δημοσιογράφου, Συγγραφέα

 

Ας ακούσουμε και την Βίκυ Χατζηβασιλείου, τι λέει για τα σεμινάρια του Χάρη Παπαδόπουλου

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:
Αναλυτικά στοιχεία: Slimmer – Χάρης Παπαδόπουλος
E-mail: charilaospapadopoulos@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/slimmer.slimmer
Instagram: https://www.instagram.com/slimmer_harrypapas/

 

Δείτε τις επόμενες εκδηλώσεις του Χάρη Παπαδόπουλου

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας