Διαπερνώντας τις ψευδαισθήσεις

0
159

Τα γεγονότα που υλοποιούνται στο τώρα τις περισσότερες φορές έχουν ήδη δημιουργηθεί σε προγενέστερο χρόνο μέσα από την ενέργεια και τις σκέψεις των ανθρώπων στο αστρικό πεδίο των επιθυμιών, των ιδεών και των προβολών.

 

αυτό το άυλο πεδίο είναι ένα νευρωνικό δίκτυο που κατασκευάζεται σιγά – σιγά από τότε που οι σκέψεις μας παράγουν αποτελέσματα. Με την πάροδο των χρόνων οι συμπεριφορές μας, οι ποιότητες και οι σκέψεις που ενισχύουν αυτό το ατομικό αστρικό επίπεδο θεμελιώνουν την πορεία μας στη ζωή αλλά είναι και η αντανάκλαση των επιλογών μας.

Είναι σαν ένας φάρος όπου εκπέμπει συγκεκριμένες συχνότητες και χρωματισμούς, αυτές οι ενέργειες προσελκύουν και συντονίζουν με την σειρά τους ενεργειακά δομημένα σενάρια τα οποία είναι οι επιλογές μας που θα ακολουθήσουμε μελλοντικά στο υλικό επίπεδο.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν γεννούνται αλυσίδες ψευδαισθήσεων και δημιουργήματα που τρέφουν την υπερηφάνεια και τους φόβους που δεν έχεις αποδεχτεί. Οι αντιλήψεις για το άδικο που το βλέπεις πάντα στους άλλους και όχι στον έσω εαυτό,  την αγνωμοσύνη, τη ζήλια, την τεμπελιά, τη ματαιοδοξία, την υπερηφάνεια,  την έλλειψη στοργής που είναι κάπου εκεί έξω άλλα όχι μέσα σου.

Οι ψευδαισθήσεις είναι η αντανάκλαση μιας αλήθειας που οικειοποιούμαστε γιατί μας βολεύει καθώς τρέφει τους βαθύτερους φόβους και τα τραύματα μας.

Επίσης είναι η τροφή για τις πεποιθήσεις που είναι βαθιά ριζωμένες και σχετίζονται με τη σύγκριση και πόση υπερτίμηση ή υποτίμηση δίνουμε στον εαυτό μας.

Πολλές φορές η αλήθεια αυτή ισχύει μόνο για τους άλλους και όχι για εσένα καθώς την προσπερνάς διακριτικά ή δίνεις δικαιολογίες στον εαυτό σου για να αισθάνεσαι λιγότερες ενοχές.

Π.χ  κριτικάρουμε τα παιδιά μας γιατί δεν είναι καλοί μαθητές και δεν φέρνουν άριστους βαθμούς αλλά απ τη μεριά μας δεν κάνουμε τίποτα για να γίνουμε καλύτεροι οδηγοί και παραβλέπουμε το γεγονός ότι «λαδώσαμε» για να πάρουμε το δίπλωμα.

Αν θέλεις να δεις τις ψευδαισθήσεις, τις εμμονές και τι προβάλουν στο νου αναζήτησε  την αιτία που υπάρχει από πίσω. Αν δεις  ανασφάλεια  και  φόβο αυτό μπορεί να οδηγήσει να ανακαλύψεις αυτό που προβάλλεις συνέχεια, πως το έχεις διαμορφώσει και μεγαλοποιήσει στην καθημερινότητα σου.

Άλλα τελικά μήπως δεν είναι τόσο μεγάλο και το έχεις υπέρ-ενισχύσει νοητικά γιατί απλά το χρησιμοποιείς  σαν δικαιολογία;

Οι νοητικές προβολές δεν συμβαίνουν αντικειμενικά στο τώρα, έχουν την δική σου αλήθεια, ενώ ταυτόχρονα ένας άλλος μπορεί να έχει μια άλλη αλήθεια δομήσει στο νου. Όσο πιο πολλές πληροφορίες συλλέγεις με το νου τόσο περισσότερες καταγραφές δημιουργεί στο ασυνείδητο, έτσι οι ψευδαισθήσεις βρίσκουν πεδίο για να κατασκευάσουν το δικό τους ιστό.

Αυτό το δίχτυ δυναμώνει τους φόβους και τις ανασφάλειες, γιατί οι ψευδαισθήσεις είναι η ταύτιση του εγώ που θέλει επιβεβαίωση γι’ αυτό που θεωρεί αληθινό. Είναι η πραγματικότητα που δομείς γιατί θέλεις να ζεις σε αυτή. Αλλά αν αυτή η πραγματικότητα δεν είναι ένας παράδεισος που έχεις δημιουργήσει αλλά το πεδίο που συσσωρεύονται όλα αυτά που δεν απέδειξες στη ζωή σου, δεν εφάρμοσες και τελικά χρειάζεται σε κάτι να πιστεύεις για να αισθανθείς ότι είσαι κάποιος; Ότι ξεχωρίζεις;

Βάλε ένα στοίχημα με τον εαυτό σου, δημιούργησε την μεγάλη ανατροπή, σε κάθε σκέψη που προβάλλει η ζήλια, ο θυμός, η μνησικακία, να το αντιστρέψεις αμέσως σε μια πολύ όμορφη εικόνα και μια θετική σκέψη αγάπης σε εκείνον ή όπου εστιάζεις.

Αυτό θα σου δώσει ταχύτητα στην μετατροπή των εντυπώσεων με αποτέλεσμα τα αρνητικά συναισθήματα να μην γιγαντώνονται και η ενέργεια τους να μην σε βυθίζει. Η ανώτερη αντίληψη για το τι σου συμβαίνει θα ενισχύεται μέρα με την μέρα και θα μπορείς ακόμα και μια πολύ δύσκολη κατάσταση να την ισορροπείς ενεργειακά με το φως που θα εκπέμπεις.

Το γεγονός ότι η ζωή μας κυριαρχείται από ψευδαισθήσεις δεν χρειάζεται να μας εμποδίσει να είμαστε ικανοποιημένοι από αυτές που μας περιβάλλουν αρκεί να έχουμε την αντίληψη να τις δημιουργούμε υλοποιώντας την χαρά και την εξέλιξη μας σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο. Ο Μαγικός χορός της Θεάς των ψευδαισθήσεων της Μάγια είναι αυτό ακριβώς μέσα από την αναζήτηση να ανακαλύψουμε το Θεό Δημιουργό που η αντανάκλαση του κατοικεί στη καρδιά μας.

Όταν βιώσεις το παιχνίδι των ψευδαισθήσεων θα μπορέσεις με αγάπη να τις αγκαλιάσεις και να αναφωνήσεις «είμαι ο δημιουργός, σας καλώ να ζήσατε μέχρι να αποδείξετε την ομορφιά της ζωής». Μετά και αυτές θα αποσυντεθούν στο φως καθώς ολοκλήρωσαν μαγικά τον σκοπό τους ….

#Senhar

 

Newsletter εγγραφή

 

senhar

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας