Αρχή Events Online Εκπαίδευση Breathwork | Paul Jones

Online Εκπαίδευση Breathwork | Paul Jones

Από 24 Σεπτεμβρίου 2021
Online

Pure Awareness
Online Επίπεδο Ι
Εκπαίδευση Breathwork 230+50 Ωρών

Αν όχι τώρα, πότε;

Στις 24 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει η εκπαίδευση Breathwork Online Επίπεδο Ι, δίνοντας σε ανθρώπους από διαφορετικούς τόπους, μια εξαιρετική ευκαιρία να βιώσουν τη μεταμορφωτική δύναμη της αναπνοής και ταυτόχρονα να λάβουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση Breathwork Facilitator 230+50 ωρών.

H εκπαίδευση Online Επίπεδο Ι δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα ακόμα webinar. Απαιτεί υψηλό βαθμό ενεργής συμμετοχής και οι συμμετέχοντες καλούνται πολύ γρήγορα να πατήσουν στα δικά τους πόδια, να έρθουν σε επαφή με την έννοια της αυτορρύθμισης του νευρικού τους συστήματος και συνεπώς της ανάληψης ευθύνης για την προσωπική τους ενδυνάμωση.

Το Breathwork είναι μια σωματική τεχνική, η οποία, με μόνο εργαλείο την αναπνοή, σού δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις ανά πάσα στιγμή τη φυσική, συναισθηματική και φυσική σου κατάσταση. Με πολύ απλές και πρακτικές τεχνικές μπορείς να μάθεις να δίνεις στον εαυτό σου αυτό που χρειάζεται σε κάθε περίσταση, πχ. χαλάρωση, συγκέντρωση, ενέργεια, ελευθερία στην αναπνοή.

 

Ταυτόχρονα, μαθαίνοντας την τεχνική της Συνειδητής Συνδεδεμένης Αναπνοής μπορείς να πετύχεις και κάτι πολύ βαθύτερο: να αποκτήσεις πρόσβαση στη μνήμη του σώματός σου, εκεί όπου έχουν αποθηκευθεί όλα τα γεγονότα και τα τραύματα της ζωή σου, και να μετατοπίσεις τη συναισθηματική ενέργεια που συνδέεται με αυτά. Η αναπνοή σου είναι η γέφυρα που ενώνει το μυαλό με το σώμα, την εμπειρία ζωής που έχεις τώρα με γεγονότα που συνέβησαν όταν ήσουν σε εμβρυακή και σε πρώιμη παιδική ηλικία – και για τα οποία δεν έχεις καμία νοητική ανάμνηση.

Ο σπόρος από τον οποίο μεγαλώνει το δέντρο της ζωής σου βρίσκεται στο σώμα σου, για αυτό και μια τόσο βαθιά διαδικασία είναι αδύνατον να γίνει μόνο νοητικά. Το σώμα είναι αυτό που κρατά τις απαντήσεις, για τις συνεξαρτητικές μας σχέσεις, για τις επαγγελματικές μας επιλογές, για τη σχέση μας με το χρήμα, το σεξ, την απόλαυση, την αγάπη, την υγεία.

Έτσι, στην Εκπαίδευση Breathwork Επίπεδο Ι (δια ζώσης ή online) θα μάθεις πως να χρησιμοποιείς αυτό το πανίσχυρο εργαλείο για να αποκτήσεις πρόσβαση στη μνήμη του δικού σου σώματος και να μεταμορφώσεις την εμπειρία σου, με τον πιο ασφαλή και τρυφερό τρόπο. Θα εκπαιδευτείς στη διαχείριση των πιο δύσκολων συναισθημάτων σου, όπως ο τρόμος, η ενοχή, το πένθος, η οργή, και θα αναλάβεις την ευθύνη της προσωπικής σου ιστορίας.

Στο Επίπεδο Ι, στόχος για τους συμμετέχοντες είναι:

 • να εξοικειωθούν με την τεχνική της συνειδητής συνδεδεμένης αναπνοής
 • να εξοικειωθούν με τις αισθήσεις του σώματος, τα συναισθήματα και τα διαφορετικά επίπεδα συνειδητότητας
 • να μάθουν να βρίσκουν τόπους ασφάλειας μέσα τους
 • να αποκτήσουν τη δυνατότητα αυτορρύθμισης του νευρικού τους συστήματος
 • να διερευνήσουν προσωπικές, δομικές περιοριστικές πεποιθήσεις
 • να μάθουν να κρατούν με ασφάλεια τον χώρο σε κάποιον που αναπνέει
 • να μάθουν να μένουν στην ακινησία και στη σιωπή
 • να απελευθερώσουν τραύματα, όπως αυτά έχουν αποθηκευτεί στο σώμα και τα συμπτώματα που συνδέονται με αυτά, πχ αϋπνία, εξαρτήσεις, αυτοάνοσα, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη.

Έχουμε δημιουργήσει ένα πάρα πολύ αποτελεσματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 230+50 ωρών, που στηρίζεται πρωτίστως στο βίωμα, με πάρα πολλές ώρες πρακτικής εξάσκησης στην ευθυγράμμιση μυαλού και σώματος, στην εξοικείωση με συναισθήματα και σωματικές αισθήσεις, στην αυτορρύθμιση του νευρικού συστήματος και στην ασφαλή και απαλή προσέγγιση των πιο άβολων, οδυνηρών και άγνωστων κομματιών του εαυτού μας ώστε να γίνουν αποδεκτά και να ενσωματωθούν.

BreathworkΑπελευθέρωση. Οι συμμετέχοντες Breathwork μας μιλούν για την εμπειρία τους…

Αυτό το φθινόπωρο θα τρέξουν δύο Εκπαιδεύσεις Breathwork Επίπεδο Ι, μία online στις 24 Σεπτεμβρίου και μία δια ζώσης στις 6 Νοεμβρίου. Αυτό το φθινόπωρο, με οδηγό την αναπνοή σου, μπορείς να ξεκινήσεις το πιο  συναρπαστικό και ενδυναμωτικό ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σου, και ταυτόχρονα μια μοναδική εκπαίδευση σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα απογειώσει την εργαλειακή σου παλέτα ως θεραπευτή, καλλιτέχνη, δασκάλου.

Αν θέλεις να πάρεις μια πολύ μικρή γεύση, μπορείς να συμμετάσχεις στις δωρεάν ανοιχτές συναντήσεις που κάνουμε και online και διαδικτυακά. Για να κρατήσεις τη θέση σου, συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με μετάφραση.

Γνωρίστε τον Paul μέσα από μια υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε.
Paul Jones | Η αναπνοή είναι το αντίδοτο του φόβου


Ημερομηνίες και Ώρες Διεξαγωγής
Από 24 Σεπτεμβρίου 2021

Δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας

 

1ο ΣΤΑΔΙΟ 2ο ΣΤΑΔΙΟ 3ο ΣΤΑΔΙΟ 4ο ΣΤΑΔΙΟ
Διάρκεια: 86 ώρες + Διάρκεια
10 ώρες
Διάρκεια
120 ώρες + επίβλεψη
Διάρκεια 12 ώρες + ατομική εποπτεία 2 ώρες
17/9 17.00-19.00
18-19/9 10-5 μμ
25-26/9 10-5 μμ
2-3/10 10-5 μμ
9-10/10 10-5 μμ
16-17/10 10-5 μμ
23-24/10 10-5 μμ
14/12
18/1
15/2
15/3
Ώρα: 17.00 – 20.00

 

Τόπος διεξαγωγής
Online

Κόστος συμμετοχής:

 • Super έγκαιρη εγγραφή μέχρι και τις 1/8/21: 1050ευρώ + ΦΠΑ
 • Έγκαιρη Εγγραφή μέχρι και τις 1/9/21: 1250ευρώ + ΦΠΑ
 • Εγγραφή μετά τις 2/9/21: 1400ευρώ + ΦΠΑ

Δυνατότητες ευέλικτης πληρωμής

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
www.breathwork.gr | info@breathwork.gr | 6997-133221
Facebook: Breathwork Paul Jones


 

Λίγα λόγια για τον εκπαιδευτή

Paul JonesPaul Jones

Από την πρώτη μου εκπαίδευση ως Rebirthing Breathworker το 1987, έχω δουλέψει με κάποιους από τους πρωτοπόρους Rebirthers παγκοσμίως και έχω καθοδηγήσει εκατοντάδες άτομα στη διαδικασία απελευθέρωσης των δομικών τραυμάτων τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία είχα βέβαια την ευλογία να δουλέψω και με τα δικά μου. Έχω προσφέρει εκπαιδεύσεις και σεμινάρια σε πολλές χώρες και νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτήν την ευκαιρία σύνδεσης με όλους τους δασκάλους, του μαθητές και τους πελάτες μου.

Ο Paul είναι επαγγελματικό μέλος του New Zealand Association of Breathworkers του International Breathwork Foundation, του Global Professional Breathwork Alliance και του Australian Breathwork Association.

 

Newsletter εγγραφή

 

Ημερομηνία

Σεπ 24 2021
Έληξε!

Ώρα

Ολοήμερη

Πληροφορίες

Περισσότερα

Ετικέτες Εκδηλώσεων

Εκπαίδευση,
Οnline

Τοποθεσία

Online
Κατηγορία

Διοργανωτής

Paul Jones
Τηλέφωνο
+30 6997-133221
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
paul.pjy@gmail.com
Ιστοσελίδα
http://www.breathwork.gr/
Περισσότερα
QR Code
 
Send this to a friend