.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Online Συνεδρίες – Επαναστατική Νέα Θεραπεία R.A. | Tao64Arts

Επαναστατική Νέα Θεραπεία R.A.

1,628 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Μαθήματα Ταοϊσμού – Θεραπεία Ζεύγους – Channeling
Ομαδική Θεραπεία –  Theta Healing

Η Tao64Arts είναι μια μη κερδοσκοπική επιχείρηση που προσφέρει τις υπηρεσίες της στο ευρύ κοινό σε όλο τον κόσμο. Τώρα επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας και στον τεράστιο τομέα των online διδασκαλιών και σας προσκαλούμε να δημιουργήσουμε μαζί έναν ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ !

Μέρος των δράσεών μας είναι Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και χορηγίες για την συλλογή κεφαλαίων για τα φτωχά παιδιά και τους εφήβους, στους οποίους προσφέρουμε δωρεές και δωρεάν μαθήματα.

Τι προσφέρουμε:

Θεραπεία ζεύγους:
Στη θεραπευτική συνεδρία μπορούν να συμμετέχουν ο ένας σύντροφος ή και οι δύο και περιλαμβάνει διάλογο με τον εκπαιδευτή, προσωπικές συστάσεις, εκμάθηση νέων μεθόδων (ξεχωριστά γι’ αυτήν και γι’ αυτόν) αφύπνιση της αγάπης και του πάθος που μπορεί να έχουν ξεχαστεί, με στόχο την αναζωογόνηση της επιθυμίας και την επαναφορά περισσότερης ευτυχίας στις σχέσεις του ζεύγους.

Σας συνιστούμε και το νέο βιβλίο της Roxana Anghel Η πληρότητα μιας ερωτικής σχέσης.

Μαθήματα Ταοϊσμού:
Εμπνευσμένο από τις ανθρώπινες αρετές της αρμονίας και της ισορροπίας στη ζωή, η σχολή μας προσφέρει μαθήματα Ταοϊσμού. Θα λάβετε όμορφα μαθήματα και θα εξελιχθείτε μέσα από το πέρασμα των 7 βημάτων της μεγάλης σοφίας του. Πραγματοποιούνται και καθημερινά εξατομικευμένα μαθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο Ταοϊσμός | Μια μικρή εισαγωγή σε μια αρχαία φιλοσοφία ζωής

Theta Healing:
Έχετε ακούσει για τη θεραπεία μέσω της διαμόρφωσης των κυμάτων του εγκεφάλου; Το Theta Healing αποκαλύφθηκε από μια Αμερικανίδα, την Vianna  Stibal, το 1995, και είναι μια μέθοδος που επιφέρει ενεργητική θεραπεία χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Πνευματικού Φωτός. “Το Theta Healing είναι εκεί όπου η κβαντική φυσική και η μεταφυσική συναντιούνται με την ταχύτητα του φωτός.”

Η δασκάλα Roxana Anghel εφαρμόζει μια παρόμοια πρακτική, αλλά σε ένα πιο σύνθετο τρόπο, γι ‘αυτό ονόμασε τη μέθοδο της “RA Επαναστατική Νέα Θεραπεία” και χρησιμοποιεί τις ενέργειες της γης και την ανώτερη ενέργεια του Επουράνιου Παραδείσου, αναμιγνύοντάς τις με μια υψηλότερη μορφή αγάπης και τη δύναμη του υπερβατικού μυαλού, με τη βοήθεια των χρωμάτων.

Ομαδική Θεραπεία:
Εφαρμόζεται μια πολύ απλή μέθοδος προσευχής που έχει μια θαυματουργή, αποτελεσματική θεραπεία εμπνευσμένη από τον Θεό. Σας προσκαλούμε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας, επειδή έχουμε περιορισμένη χωρητικότητα έως 30 άτομα. Αυτές οι ομαδικές συνεδρίες, μετά το πέρας της καραντίνας, θα πραγματοποιούνται στο ολιστικό μας κέντρο. Μέχρι τότε, μπορούμε να προσφέρουμε μόνο διαδικτυακές θεραπευτικές συνεδρίες, εφόσον εγγραφούν αρκετά άτομα. Θα καθοριστεί μια μέρα και ώρα όπου θα μαζευτούμε online όλες οι ψυχές.

ΔΩΡΟ !

Καθοδήγηση μέσα από τα Ιερά Βιβλία (μηνύματα από τον Θεό). Και ποιος δεν επιθυμεί να ακούσει την καθοδηγητική φωνή της μυστηριώδους και ήπιας παρουσίας του Θεού – Αλλάχ – Τάο – Άτμαν (Είναι πάντα πολύ κοντά στην ψυχή μας!), ή τουλάχιστον την έμπνευση των ενσαρκώσεών Του σε εξελιγμένους Αγίους (Ιησούς, Μωάμεθ, Σίβα, Κρίσνα, Λάο Τσε, Μωυσής) ως αίτημα για τις βαθιές ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας κατά την διάρκεια της ζωής μας. Ανοίγοντας ένα από τα Ιερά βιβλία, η Ροξάνα θα σας μεταφέρει μια θεϊκή απάντηση. Αυτό το δώρο θα προσφέρεται στο τέλος οποιασδήποτε από τις παραπάνω συνεδρίες.

Διοργάνωση: Tao64Arts NGO


Ημερομηνίες & Ώρες:
Από Τρίτη 14 Απριλίου έως 20 Δεκεμβρίου 2020
Οι συνεδρίες μπορεί να διαρκέσουν από 60 έως 120 λεπτά, ανάλογα με το άτομο.

Κόστος:
Η τιμή είναι 50€ ανά συνεδρία | Από 70€ κανονική τιμή
Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR10 0172 0440 0050 4409 0315 469 | Δικαιούχος: TAO64ARTS

 Τοποθεσία:
WebinarOnline

Πληροφορίες και Εγγραφή:
Οι θεραπείες και τα μαθήματα είναι διαθέσιμα μόνο με κράτηση.
Παρακαλούμε αφήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και το αίτημα για ραντεβού στην φόρμα επικοινωνίας εδώ:  https://roxanaanghel.ro/ και θα λάβετε απάντησή μας σε λίγες ώρες.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
14 Απριλίου
Τέλος:
20 Δεκεμβρίου
Κόστος:
50€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,

Διοργανωτής

Tao64Arts NGO
Τηλέφωνο:
6942 983344
Email:
Website:
http://roxanaanghel.ro/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend