Μην περιμένεις να γίνεις τέλειος για να ζήσεις!

0
579

Το μέρος που φοβάσαι να πας ίσως κρύβει τους μεγαλύτερους θησαυρούς σου…! Ένα βήμα έξω από την ζώνη άνεσης σου… ίσον χίλια βήματα μέσα στο ανώτερο πεπρωμένο σου… Κοίταξε τον φόβο σου κατάματα και θα μετασχηματιστεί σε Δύναμη σου…

 

πάρε τις σκιές σου από το χέρι και βγες έξω… περπάτησε… χόρεψε μαζί τους… είναι μέρη του εαυτού σου… μην κάνεις ότι δεν τα βλέπεις… Όσο τα καταπιέζεις τόσο διεκδικούν την προσοχή σου… Βγες από την αδράνεια, εκπαίδευσε το σώμα σου σε μια νέα συχνότητα. Στην συχνότητα του «όλα είναι εντάξει όπως είναι» και δες ποιο είναι το δώρο που κρύβεται για εσένα μέσα σε κάθε κατάσταση.

Ακόμα κι αν η κατάσταση που βιώνεις δεν σου αρέσει και θέλεις να την αλλάξεις αποδέξου ότι κάποιος λόγος υπάρχει που βρέθηκες τώρα εδώ!

Αποδέξου το χωρίς να επικρίνεις τον εαυτό σου, χωρίς να ρίχνεις τις ευθύνες σε κανέναν. Απλά παρατήρησε το. Οι εμπειρίες σου σε έφεραν τώρα εδώ και αυτή την στιγμή όπως και κάθε στιγμή καλείσαι να δεις τι θέλεις να κρατήσεις και τι θέλεις να αλλάξεις.

Θυμήσου τις φορές που τα κατάφερες, τότε που ξεπέρασες τον εαυτό σου. Μην υποτιμάς εκείνες τις στιγμές! Συνειδητοποίησε ότι δεν έτυχε, τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Συσσώρευσε δύναμη από εκείνες τις στιγμές και συνέχισε.

Ξεκίνα να βαδίζεις στο όνειρο σου. Να το σχεδιάζεις, να το δημιουργείς. Πρώτα νοερά και μετά με μικρά ή μεγάλα βήματα στο φυσικό επίπεδο. Αν κάτι σου φαίνεται βουνό χώρισε το σε μικρά κομμάτια. Πρόσεξε μην κολλήσεις μόνο στο νοητικό, μην παγιδευτείς μέσα στο νου. Άρχισε να μπαίνεις συγχρόνως σε δράση.

Μην περιμένεις να γίνεις τέλειος για να ζήσεις… πάρε εκείνο το τηλέφωνο… πες εκείνο το “σ΄αγαπώ”… φύγε από εκείνη την δουλειά που σιχαίνεσαι… κάνε το νέο ξεκίνημα που ονειρεύεσαι… τόλμα…

Μην περιμένεις να ξεπεράσεις τον φόβο σου για να πετάξεις. Πάρε τον φόβο σου αγκαλιά και πέτα…!

Και τότε θα δεις ότι όλοι αυτοί οι φόβοι… δεν ήταν παρά φτερά στους ώμους σου … που περίμεναν να ανοίξουν…!!!

Λιάνα Τελειώνη

 

 

Newsletter εγγραφή

 

Λιάνα Τελειώνη

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας