Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2021 | Αποδόμηση και Μεταρρύθμιση

0
1569

Ο Φεβρουάριος παίρνει τη σκυτάλη της πάλης μεταξύ του παλαιού και του μοντέρνου που εισήγαγε ο Ιανουάριος και ανεβάζει με τρόπο θεαματικό την πρώτη σχετική πράξη του τρίπρακτου δράματος που ονομάζεται «τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού», ή, σε απλά ελληνικά, «Αποδόμηση και Μεταρρύθμιση».

 

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη πράξη «ανεβαίνει» στις 17 Φεβρουαρίου, η δεύτερη στις 15 Ιουνίου και η τρίτη στις 24 Δεκεμβρίου 2021. Η αναδρομή του Ερμή, που ισχύει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου, «πειράζει» τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις δίνοντας, όμως, φωνή και στις τρεις πράξεις του δράματος καθώς η αναδρομή του ολοκληρώνεται στην ίδια μοίρα (11 Υδροχόου) όπου θα βρεθεί ο Κρόνος κατά την τρίτη και τελευταία πράξη του δράματος.

Στο ζώδιο του Υδροχόου εισέρχεται και η Αφροδίτη από την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα, σερβίροντας «σιρόπι και σάμαλι» προς τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού που παραμένει συνεπαρμένο τόσο κατά τη Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου όσο και κατά την Πανσέληνο στις 27 του μηνός. Μάλιστα, η Νέα Σελήνη, με έξι πλανήτες στον Υδροχόο, δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο ή αδιάφορο! Τέλος, η παρουσία του Ηλίου και της Αφροδίτης στους Ιχθύς κατά το δεύτερο μισό του μήνα υπόσχεται μία πρώτη δόση κάθαρσης και λύτρωσης.

Ας δούμε, όμως, με χρονολογική σειρά και με περισσότερη λεπτομέρεια τα προαναφερθέντα αξιοσημείωτα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα:

01/02 Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο

Πειραματισμούς, δοκιμές και ανανέωση σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες υπόσχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα αργήσει να φανεί μερικές εβδομάδες λόγω του πρακτικά άνοπτου και ανάδρομου Ερμή. Η ανανέωση θα λειτουργήσει θεραπευτικά σε εσωτερικό και συναισθηματικό επίπεδο (Αφροδίτη στην κορυφή σφήνας με Σελήνη και Χείρωνα σε αντίθεση).

11/02 Νέα Σελήνη στον Υδροχόο με συστοιχία πλανητών στο ίδιο ζώδιο

Μια καινούργια αρχή που χαρακτηρίζεται από κάτι εξαιρετικά σπάνιο ή ασυνήθιστο με δεδομένη τη συστοιχία έξι πλανητών στο ζώδιο του ανθρωπιστή Υδροχόου. Η επαναστατικότητα χτυπά κόκκινο και το σύνθημα «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα» γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ, ενώ η ανάγκη για διαφάνεια αποθεώνεται καθώς υψηλά ιστάμενα πρόσωπα καλούνται να λογοδοτήσουν στο κοινωνικό σύνολο.

 18/02 Ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς

Μία μόλις ημέρα μέρα μετά το ακριβείας τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, ο Ήλιος βουτάει στους Ιχθύς βάζοντας για τις επόμενες τριάντα ημέρες τη δική του «βούλα» στις συνθήκες αποδόμησης και μεταρρύθμισης με έμφαση στο «αποδόμηση».

21/02 Ο Ερμής στον Υδροχόο ορθοδρομεί

Λήγει μια εικοσαήμερη περίοδος εσωστρέφειας και καθυστερήσεων σε επίπεδο επικοινωνιών και μετακινήσεων και εξευρίσκονται λύσεις σε ομαδικές ή συλλογικές διαδικασίες, ακόμα κι αν αυτό γίνεται δια της βίας… Διότι, ως γνωστόν, «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος»… (Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο, Άρης σε σύνοδο με απλανή Κάπουλους και τετράγωνο με Αφροδίτη)

25/02 Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς

Ο πλανήτης των σχέσεων μπαίνει στο ζώδιο της παραδοσιακής έξαρσής της για να φέρει περισσότερο ρομαντισμό και ονειροπόληση σε ερωτευμένους και μη. Πολλοί μπορεί να ανακαλύψουν τη δύναμη της γυναικείας παρουσίας στη ζωή τους, είτε αυτή λέγεται μητέρα είτε σύζυγος/σύντροφος (Αφροδίτη = Σελήνη/Βόρειος Δεσμός, Σελήνη στον Λέοντα, Άρης στον Αλγκόλ σε τρίγωνο με Πλούτωνα).

27/02 Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων

Αποκορύφωση της ανάγκης για τάξη και εργασία, μέσα όμως από απαραίτητους συμβιβασμούς που δημιουργούν χάος, εντάσεις αλλά και ευκαιρίες για εναλλακτική εκτέλεση των εργασιακών καθηκόντων (άξονας Πανσελήνου σε όψεις χιαστών και ημιεξαγώνων με Χείρωνα-Κρόνο) – με λίγες δόσεις «τρέλας» η εκτόνωση των όποιων εντάσεων είναι σχεδόν εγγυημένη! (Ουρανός σε κορυφή σφήνας με τον άξονα της Πανσελήνου).

Ακούστε σε ηχητικό : Podcast | Φεβρουάριος 2021 | Νέες Δυνάμεις Γεννιούνται και Συνασπίζονται

Ακούστε όλα τα Podcasts για τις Αστρολογικές Προβλέψεις

 

Δείτε το Ολοκληρωμένο διαδικτυακό πρόγραμμα σπουδών
της Σχολής Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Αστρολογίας

 

Newsletter εγγραφή

 

vpetritsis

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας