Προβλέψεις Ιουνίου 2021 | Nomad Land

0
1359

Ο Ιούνιος ξεκινά με εκκρεμότητες καθώς ο Ερμής έχει ήδη αναδρομήσει από 30 Μαΐου και θα παραμείνει σε ανάδρομη τροχιά μέχρι την Πανσέληνο του μήνα στις 24 Ιουνίου. Στο μεταξύ θα έχει αναδρομήσει και ο Δίας την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου και λίγο μετά θα κάνει το ίδιο και ο Ποσειδώνας, συμπληρώνοντας έτσι ένα κουαρτέτο ανάδρομων πλανητών (Πλούτωνας, Κρόνος, Δίας και Ποσειδώνας). Άρα, σταδιακά από τα τέλη του μήνα οι ρυθμοί πέφτουν και τα πράγματα εξελίσσονται πιο αργά από ό,τι συνήθως.

 

Τουλάχιστον, η επάνοδος της Αφροδίτης εντός των ορίων της εκλειπτικής από τις 18 του μηνός και μετά επιτρέπει σε σχέσεις και συνεργασίες να επανέλθουν σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Επιπλέον, η Αφροδίτη θα κάνει διέλευση από το ζώδιο του Καρκίνου για το μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου για να εισέλθει στον Λέοντα στις 27, στο οποίο ζώδιο θα έχει ήδη περάσει ο Άρης από τις 11 του μηνός. Τέλος, η ηλιακή έκλειψη της 10ης Ιουνίου σε συνδυασμό με το θερινό ηλιοστάσιο της 21ης Ιουνίου κορυφώνει το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Αποδόμηση και Μεταρρύθμιση» (δεύτερο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού), με το πρώτο να έχει ήδη λάβει χώρα από τον περασμένο Φεβρουάριο, ταράζοντας τα νερά και φέρνοντας έντονα στο μυαλό την Οσκαρική ταινία «Nomad Land».

Ας δούμε, όμως, με χρονολογική σειρά και με περισσότερη λεπτομέρεια τα προαναφερθέντα αξιοσημείωτα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα:

02/06 Η εκτός ορίων Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο

Ασυνήθιστη απόδοση αξίας στη συναισθηματική ασφάλεια και στην προστασία όσων αγαπάμε. Οικογενειακές σχέσεις που εκτροχιάζονται. Περίεργες ή ακραίες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες προκαλούν διστακτικότητα στην έκφραση αγάπης, στοργής και τρυφερότητας.

10/06 Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους

Ένα σημαντικό κεφάλαιο που ανοίγει ή κλείνει και που αναφέρεται στην ταυτότητα, τη δημιουργικότητα ή τον σκοπό μας στη ζωή ή ακόμα και στη  σχέση μας με ένα σημαντικό ανδρικό πρόσωπο όπως ο πατέρας ή ο σύζυγος/σύντροφος. Το κεφάλαιο αυτό επιτρέπει βαθιές και αργές αλλαγές που επιτελούνται μέσα σε συνθήκες αποδόμησης και μεταρρύθμισης (Φώτα = Κρόνος/Πλούτωνας = Ουρανός/Πλούτωνας). Επικοινωνίες και μετακινήσεις διεξάγονται επιτυχώς αλλά με πολλές δυσκολίες και με τρόπους ασυνήθιστους προκαλώντας σύγχυση, χάος ή μελαγχολία (Ερμής σε σύνοδο με Μπελατρίξ και τετράγωνο με Ποσειδώνα).

11/06 Ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα

Επανάκτηση αυτοπεποίθησης, εξωστρέφειας και αισιοδοξίας σε δράσεις και πρωτοβουλίες, η οποία, όμως, δεν φαίνεται αμέσως λόγω του ότι ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο χωρίς συγκλίνουσες όψεις. Με τον Ήλιο, χορηγό του Άρη, σε σύνοδο με Μπελατρίξ, οι δυσκολίες της έκλειψης συνεχίζονται και θα χρειαστεί κανείς να ρίξει άπλετο φως στις σκοτεινές πτυχές της ύπαρξής του και να αναμετρηθεί με το σκοτάδι αν θέλει να ανακηρυχτεί νικητής.

18/06 Η Αφροδίτη επιστρέφει εντός ορίων

Συνεχίζεται η απόδοση αξίας στη συναισθηματική ασφάλεια, χάνει όμως τον ασυνήθιστο χαρακτήρα της. Οικογενειακές σχέσεις επανέρχονται σε τροχιά κανονικότητας, ενώ παύουν οι περίεργες ή ακραίες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί να προκαλούσαν διστακτικότητα στην έκφραση αγάπης και τρυφερότητας.

21/06 Θερινό Ηλιοστάσιο με Δία στάσιμο

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο ρίχνοντας τα φώτα στους οικογενειακούς δεσμούς, στην πατρίδα και στην ανάγκη για ασφάλεια χαράσσοντας τις τάσεις για τους τρεις επόμενους μήνες. Με τον Δία στους Ιχθύς έτοιμο να αναδρομήσει, υπάρχει η αίσθηση ότι «το δίκαιο άργησε μια μέρα». Νομικές και ταξιδιωτικές αναθεωρήσεις θα είναι στο «μενού» των τριών επόμενων μηνών, ενώ ο μεγάλος σταυρός Σελήνης, Άρη, Κρόνου και Ουρανού αφήνει λίγα περιθώρια για χαλάρωση και επανάπαυση. Φρόνιμο θα είναι να διαφυλάξει κανείς το δικαίωμά του στην αυτοδιάθεση μέσα σε συνθήκες που απειλούν να το υφαρπάξουν.

24/06 Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω με στάσιμο Ερμή και Ποσειδώνα

Κορύφωση της ανάγκης για ασφάλεια, υλική και συναισθηματική, με ταυτόχρονη αναθεώρηση ιδεών, απόψεων και ιδανικών. Με τον Ερμή να ορθοδρομεί επανέρχεται σταδιακά περισσότερη εξωστρέφεια και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, ενώ με τον Ποσειδώνα να αναδρομεί όνειρα ίσως χρειαστεί να μπουν στον «πάγο» για μερικούς μήνες.

27/06 Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα

Περισσότερη εξωστρέφεια, διασκέδαση και αισιοδοξία σε σχέσεις και συνεργασίες παρά το γενικότερο κλίμα αποδόμησης και μεταρρύθμισης (ενεργοποίηση τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού από Σελήνη και Άρη).

 

Ακούστε όλα τα Podcasts για τις Αστρολογικές Προβλέψεις

Δείτε το Ολοκληρωμένο διαδικτυακό πρόγραμμα σπουδών
της Σχολής Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Αστρολογίας

 

Newsletter εγγραφή

 

vpetritsis

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας