Προβλέψεις Οκτωβρίου 2020 | Πολεμικό Κλίμα!

0
1608

Μετά από έναν μήνα που χαρακτηρίστηκε από έντονα πτωτικούς ρυθμούς, αναβολές και ακυρώσεις, ο Οκτώβρης έρχεται με έντονα πολεμικές και εκρηκτικές διαθέσεις. Ίσως δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο μήνας ξεκινάει και τελειώνει με Πανσέληνο, η δεύτερη εκ των οποίων χαρακτηρίζεται από την εκρηκτική συμμετοχή του Ουρανού.

 

επιπλέον, η διαδοχική ορθοδρόμηση του Πλούτωνα και αναδρόμηση του Ερμή στο ζώδιο του Πλούτωνα στις 4 και 14 του μηνός, αντιστοίχως, ξυπνά το δόγμα του τρόμου και πυροδοτεί μεγάλη πολεμικότητα. Λίγο αργότερα, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, στις 16 του μηνός, ηρεμεί προσωρινά τα πνεύματα, αλλά η ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της πτώσης της (Παρθένος) καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δεν βοηθά τα πράγματα επιτείνοντας τις δυσκολίες σε σχέσεις και οικονομικές δοσοληψίες. Τέλος, ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο στις 23 του μηνός ξαναφουντώνοντας το πολεμικό κλίμα.

Ας δούμε, όμως, με χρονολογική σειρά και με περισσότερη λεπτομέρεια τα προαναφερθέντα αξιοσημείωτα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα:

02/10 Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού και είσοδος Αφροδίτης στην Παρθένο

Μια πανσέληνος που φωτίζει προσωπικές πληγές και μειονεξίες σε σχέσεις και συνεργασίες (συμμετοχή Χείρωνα στον άξονα της Πανσελήνου) οδηγώντας τες σε παύση, διακοπή ή οριστική ρήξη (Φώτα = Άρης/Βόρειος Δεσμός Σελήνης = Κρόνος/Βόρειος Δεσμός Σελήνης).

Η σχεδόν ταυτόχρονη και άνοπτη είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της παραδοσιακής πτώσης της (Παρθένος) επιστεγάζει τα εμπόδια και τα μπλοκαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες, πιθανώς λόγω δυσκολίας στην εξοικονόμηση οικονομικών πόρων ή στην αναζήτηση απολαύσεων.
Διαβάστε περισσότερα: Πανσέληνος στον Άξονα Κριού-Ζυγού | Εκρηκτικό Κλίμα σε Σχέσεις και Συνεργασίες!

04/10 Ο Πλούτωνας ορθοδρομεί

Το «δόγμα του τρόμου» επιστρέφει δριμύτερο απειλώντας με εμπόδια και περιορισμούς την ατομική δράση και περιθωριοποιώντας την ελεύθερη έκφραση λόγου (Πλούτωνας, σε σύνοδο με Δία-Κρόνο και τετράγωνο με Άρη, ενεργοποιεί μεσοδιάστημα Ερμή/Χείρωνα).

14/10 Ο Ερμής αναδρομεί στον Σκορπιό

Μεγάλη εσωστρέφεια και μυστικότητα σε επικοινωνίες και μετακινήσεις που ωθείται από την ανάγκη για ανατροπή συνθηκών πενίας ή εχθρότητας σε οικογενειακές σχέσεις (αντίθεση Ερμή-Ουρανού που διευκολύνεται από Σελήνη-Αφροδίτη στην Παρθένο). Κίνδυνος για μη τήρηση προσχημάτων λόγω πολεμικού κλίματος που πυροδοτείται από «αντι-εξουσιαστές» κόντρα στο δόγμα του τρόμου (Ταυ-Τετράγωνο με κορυφή Δία-Πλούτωνα και αντίθεση Ηλίου-Άρη στην απόλυτη έξαρση και πτώση του Κρόνου αντίστοιχα).

16/10 Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Μια καινούργια αρχή που ξυπνάει την ανάγκη για ειρήνη, διπλωματικότητα και δικαιοσύνη φέρνοντας μαζί προσωρινή παύση πυρός και υποταγή σε άνωθεν εντολές (Φώτα σε τετράγωνο με Κρόνο ενώ η Αφροδίτη, χορηγός Νέας Σελήνης, σε τρίγωνο με πολυαστρία στον Αιγόκερω). Η ανάγκη για ανατροπή, όμως, συνεχίζει να σιγοβράζει (αντίθεση ανάδρομου Ερμή και Ουρανού).
Διαβάστε περισσότερα: Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Ακονίζουμε Μαχαίρια…

23/10 Ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό

Τα φώτα στρέφονται στην ένταση, το βάθος και το πάθος του συναισθήματος, το οποίο εκτονώνεται και επικοινωνείται με τρόπο ακραίο, που μπορεί να παρομοιαστεί με έκρηξη ηφαιστείου (Ήλιος = Σελήνη/Ερμής, με Σελήνη εκτός ορίων σε σύνοδο με Πλούτωνα)!

28/10 Ο ανάδρομος Ερμής επανεισέρχεται στον Ζυγό μαζί με την Αφροδίτη

Η γιορτή του «Όχι» χαρακτηρίζεται από ασυνήθιστη απόδοση αξίας στη δικαιοσύνη και τη νομιμότητα. Αρχίζουν να τακτοποιούνται ζητήματα και να επουλώνονται πληγές σε σχέσεις και οικονομικά, με την προϋπόθεση ότι προβαίνει κανείς σε αναθεώρηση ή επανεξέταση ιδεών και επικοινωνιών που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα (Αφροδίτη = Σελήνη/Χείρωνας).

31/10 Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού

Μια πανσέληνος που φωτίζει συναισθηματικές εκρήξεις και εκτονώσεις λόγω περιορισμού της ελευθερίας του λόγου και παραγκωνισμού του αισθήματος δικαίου (συμμετοχή Ουρανού στον άξονα της Πανσελήνου με χορηγό Αφροδίτη σε αντίθεση με Χείρωνα και ταυτόχρονο ιδιομοιρίας τετράγωνο Ερμή-Κρόνου).
Διαβάστε περισσότερα: Πανσέληνος στον Άξονα Ταύρου-Σκορπιού | Σοκ και Διάλυση…

 

Newsletter εγγραφή

 

vpetritsis

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας